Telefon: 60 69 06 00

Tilbygning til hus eller sommerhus klarer vi gerne

​Kunne du tænke dig mere plads i dit hjem? Så kan du med fordel kontakte Scanværk for professionel hjælp til tilbygninger. Vi har mange års erfaring som tømrer på området inden for tilbygninger, og er derfor klar til at varetage enhver opgave uanset størrelse. Vi servicerer primært kunder fra Tårnby, Kastrup, Amager og København, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt og kompetent firma, som er i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for ombygning og tilbygning til hus og sommerhus. Hvis du eksempelvis drømmer om at få lavet en ny garage eller en udestue, så er vi den optimale samarbejdspartner at trække på. Hos os er du garanteret holdbare kvalitetsløsninger til fordelagtige priser, så du kan med fordel kontakte os, hvis du drømmer om at få mere plads i hjemmet.

Mange muligheder for tilbygning

Inden for tilbygning til hus er mulighederne mange. Det er nærmest kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad vi kan gøre for dig. Hvis du eksempelvis drømmer om ekstra plads i dit hjem, men ikke har lyst til at flytte, så er en tilbygning den oplagte løsning. Vi kan lave en hel ny stue, entré eller noget tredje til dig, som imødekommer dine ønsker bedst muligt.

Vi står gerne for udformning og etablering af alle tilbygninger. Derudover kan vi naturligvis også hjælpe med andre former for tømrerarbejde, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Vi står også til rådighed som underentreprenør ved tilbygningsopgaver, hvor vi kan hjælpe fra sokkel og op. 

Hvad koster en tilbygning?

Den nøjagtige pris på en tilbygning afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på opgavens omfang og type. Dog kan du være sikker på, at vi altid gerne sammensætter et godt tilbud til dig, som indeholder en så billig pris som muligt på den type af tilbygning, du drømmer om at få lavet.

Alle ansatte i vores firma er dygtige og veluddannede inden for faget. Vi er alle grundige og sætter en ære i at levere kvalitetsresultater hver eneste gang. Du kan derfor forvente veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år, hver gang du samarbejder med os. Vi overholder naturligvis alle vores aftaler og rydder op efter os selv, når opgaven er afsluttet.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at løse opgaver for enhver kunde, som har brug for kompetent hjælp. Vi garanterer solide løsninger, uanset hvilken opgave vi skal løse.

Du kan kontakte os på telefon 60 69 06 00 for en uforpligtende samtale, rådgivning eller et gratis tilbud. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@scanvaerk.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig. 

​Hvad mangler du hjælp til?

Vi kan være behjælpelige på en lang række områder​

​Scanværk udfører entrepriser på Sjælland og i Storkøbenhavn

Vi udfører primært opgaver som en del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet, samt at overholde foreskrevne regler og gældende bygningsreglementer til punkt og prikke.

Hvorfor vælge Scanværk?​

Mange års erfaring som tømrer

Med mange års erfaring som tømrerfirma er du altid sikker på et godt resultat når du bruger os som din tømrer.

Udelukkende kvalitetsarbejde

Vi anvender udelukkende de bedste materialer. Så kan vi som tømrer levere et langtidsholdbart resultat i høj kvalitet.

God service er en mærkesag

Vi ved at fundamentet for vores tømrerfirma er tilfredse kunder. Derfor har vi altid ekstra fokus på god og personlig service.

Stærk samarbejdspartner inden for hoved- og fagentrepriser

Benyt formularen herunder, og giv os besked om din opgave. Vi vender tilbage inden for tre hverdage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
 
Privatlivspolitik *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt Scanværk

Adriansvej 12

2300 København S

Telefon: 60 69 06 00

Mangler du byggehjælp?

​Mangler du et​ godt råd eller vejledning til dit næste byggeprojekt? Så kontakt os idag - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning til den bedste pris.