Telefon: 60 69 06 00

Tagrenovering og lægning af nyt tag

Trænger taget til at blive renoveret, eller er det ved at være tid til at få lagt et nyt tag på huset eller erhvervsbygningen? Så er du kommet til det rette sted.

​Hos ​Scanværk er vi kompetente tømrere, og vi klarer både det simple og det avancerede. Vi tilbyder alt fra en simpel tagrenovering til komplet udskiftning og lægning af nyt tag for kunder i områder i og omkring Tårnby og Kastrup på Amager, samt for kunder i det øvrige København og omegn.

Vi udfører kvalitetsarbejde

Vi er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i at udføre et solidt og kvalitetssikkert resultat for vores kunder. Her er der ikke noget, der hedder ufærdige løsninger, og vi sørger altid for at kæle for detaljen.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Har du nogle spørgsmål, er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig at få en pris på din forestående renovering af tag? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 60 69 06 00 eller skrive til vores e-mail info@scanvaerk.dk og fortælle lidt nærmere om din tagrenovering. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

​Hvad mangler du hjælp til?

Vi kan være behjælpelige på en lang række områder​

​Scanværk udfører entrepriser på Sjælland og i Storkøbenhavn

Vi udfører primært opgaver som en del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet, samt at overholde foreskrevne regler og gældende bygningsreglementer til punkt og prikke.

Hvorfor vælge Scanværk?​

Mange års erfaring som tømrer

Med mange års erfaring som tømrerfirma er du altid sikker på et godt resultat når du bruger os som din tømrer.

Udelukkende kvalitetsarbejde

Vi anvender udelukkende de bedste materialer. Så kan vi som tømrer levere et langtidsholdbart resultat i høj kvalitet.

God service er en mærkesag

Vi ved at fundamentet for vores tømrerfirma er tilfredse kunder. Derfor har vi altid ekstra fokus på god og personlig service.

Stærk samarbejdspartner inden for hoved- og fagentrepriser

Benyt formularen herunder, og giv os besked om din opgave. Vi vender tilbage inden for tre hverdage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
 
Privatlivspolitik *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt Scanværk

Adriansvej 12

2300 København S

Telefon: 60 69 06 00

Mangler du byggehjælp?

​Mangler du et​ godt råd eller vejledning til dit næste byggeprojekt? Så kontakt os idag - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning til den bedste pris.