Telefon: 60 69 06 00

Snedker med brede kompetencer inden for faget

Er du på udkig efter en dygtig snedker? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Scanværk finder du et professionelt snedkerfirma med mange års erfaring inden for faget. Vi står klar til at varetage mange forskellige opgaver – både store og små. Vi servicerer primært kunder fra Tårnby, Kastrup, Amager og København, men står også til rådighed uden for disse områder.

Vores snedker har gennem årene løst et hav af forskellige opgaver hos tilfredse kunder. Derfor er vores kompetencer inden for snedkerarbejde brede, hvilket gør os i stand til at løse din opgave. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte vores snedkermester, hvis du har brug for kompetent hjælp.

Vores snedker tilbyder både montering og reparation

Vi er i stand til at udføre generelt snedkerarbejde, uanset om der er tale om en simpel eller mere kompliceret opgave. Nogle af vores primære arbejdsopgaver består i at montere døre, fodlister og gerigter, men vi udfører også meget mere end det. Vi tilbyder desuden diverse former for reparationer, hvis dine ting har taget skade.

Hvad enten du har brug for en snedker til at løse en opgave i dit køkken eller et andet sted i huset, så står vi parate med den rette hjælp. Vi tager os desuden gerne af underentreprenøropgaver, hvor vi er en attraktiv samarbejdspartner. Vi kører altid ud til den pågældende kunde først og kigger på opgaven, hvorefter vi udarbejder et godt og uforpligtende tilbud.​

Vi leverer kvalitetsløsninger til tiden

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi leverer løsninger af høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi sørger derudover for at holde dig godt informeret under hele opgaven, så du kan følge med i, hvor langt vi er i processen. Hvis du har spørgsmål undervejs, så står vi naturligvis også altid klar til at besvare disse for dig.

Vi har en stor erfaring og viden at trække på, og derfor hjælper vi dig gerne med at finde den bedste løsning. Det kan eksempelvis være, du mangler professionel sparring til, hvilke materialer du bør vælge for at få det mest optimale resultat. Vi sørger derfor altid for at have en tæt dialog med vores kunder, hvor vi snakker om ønsker og forventninger. På denne måde har vi nemlig lettere ved at indfri dine drømme, så du kan blive helt tilfreds med resultatet.

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser og dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at løse din opgave på professionel vis.

Du kan kontakte vores snedker på telefon 60 69 06 00 for en uforpligtende samtale, rådgivning eller et gratis tilbud. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@scanvaerk.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Vi glæder os til at varetage din opgave for dig.

​Hvad mangler du hjælp til?

Vi kan være behjælpelige på en lang række områder​

​Scanværk udfører entrepriser på Sjælland og i Storkøbenhavn

Vi udfører primært opgaver som en del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet, samt at overholde foreskrevne regler og gældende bygningsreglementer til punkt og prikke.

Hvorfor vælge Scanværk?​

Mange års erfaring som tømrer

Med mange års erfaring som tømrerfirma er du altid sikker på et godt resultat når du bruger os som din tømrer.

Udelukkende kvalitetsarbejde

Vi anvender udelukkende de bedste materialer. Så kan vi som tømrer levere et langtidsholdbart resultat i høj kvalitet.

God service er en mærkesag

Vi ved at fundamentet for vores tømrerfirma er tilfredse kunder. Derfor har vi altid ekstra fokus på god og personlig service.

Stærk samarbejdspartner inden for hoved- og fagentrepriser

Benyt formularen herunder, og giv os besked om din opgave. Vi vender tilbage inden for tre hverdage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
 
Privatlivspolitik *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt Scanværk

Adriansvej 12

2300 København S

Telefon: 60 69 06 00

Mangler du byggehjælp?

​Mangler du et​ godt råd eller vejledning til dit næste byggeprojekt? Så kontakt os idag - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning til den bedste pris.