Telefon: 60 69 06 00

Om Scanværk - dit tømrerfirma i København

Scanværk er en mindre tømrervirksomhed fra 2012, der specialiserer sig i alle former for renovering og istandsættelse af lejligheder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi udfører alt fra gips- og gulvarbejde til nye køkkener og badeværelser. Vi tilbyder hovedentrepriser, og sammen med vores professionelle samarbejdspartnere kan vi levere et resultat, der matcher alle ønsker og behov - hvad enten det drejer sig om lejlighedsrenovering, reparationsopgaver i villaen, eller ombygning af et rækkehus.

30 års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde

Vi har 30 års erfaring inden for tømrerbranchen - erfaringer vi hver dag drager nytte af i vores arbejde. Med vores store viden og ekspertise inden for faget kan vi levere et solidt, holdbart og smukt resultat i højeste kvalitet. Vi går meget op i, at vores kunder er 100 procent tilfredse med de løsninger, vi leverer, ligesom vi altid kun efterlader et resultat, vi selv kan stå inde for med vores faglige stolthed. Vi kører til opgaver i hele hovedstadsområdet og i Nordsjælland. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 60 69 06 00.

Samarbejder styrker byggeprocessen

Hos Scanværk ApS går vi meget op i samarbejde på byggepladsen. Vi arbejder sammen med andre faggrupper- og folk, og overholder altid tidsplanen. Er du interesseret i vores hjælp? Kontakt os i dag og hør nærmere.

​Hvad mangler du hjælp til?

Vi kan være behjælpelige på en lang række områder​

​Scanværk udfører entrepriser på Sjælland og i Storkøbenhavn

Vi udfører primært opgaver som en del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet, samt at overholde foreskrevne regler og gældende bygningsreglementer til punkt og prikke.

Hvorfor vælge Scanværk?​

Mange års erfaring som tømrer

Med mange års erfaring som tømrerfirma er du altid sikker på et godt resultat når du bruger os som din tømrer.

Udelukkende kvalitetsarbejde

Vi anvender udelukkende de bedste materialer. Så kan vi som tømrer levere et langtidsholdbart resultat i høj kvalitet.

God service er en mærkesag

Vi ved at fundamentet for vores tømrerfirma er tilfredse kunder. Derfor har vi altid ekstra fokus på god og personlig service.

Stærk samarbejdspartner inden for hoved- og fagentrepriser

Benyt formularen herunder, og giv os besked om din opgave. Vi vender tilbage inden for tre hverdage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
 
Privatlivspolitik *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt Scanværk

Adriansvej 12

2300 København S

Telefon: 60 69 06 00

Mangler du byggehjælp?

​Mangler du et​ godt råd eller vejledning til dit næste byggeprojekt? Så kontakt os idag - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning til den bedste pris.